Boeven gaan in media

Boeven in Den Haag en HilversumNederland begint steeds maar op Italië te lijken, waar mediamagnaat en maffioso Berlusconi het voor 't zeggen heeft. Ook bij ons gaan boeven zowel politiek als media bedrijven.

De eerste boef in het rijtje is Rita Verdonk. Ondanks de (aangetoonde) leugens die ze als minister de Tweede Kamer op de mauw mocht spelden, mag ze gewoon in het pluche blijven. Zij gaat in een Nederlandse kinderfilm een rolletje spelen: Sinterklaas en het geheim van het grote boek.

De tweede boef is Nina Brink…

… die samen met breekijzer Peter Storms een programmavoorstel heeft ingediend bij RTL. Wat Verdonk in een Sinterklaas-film gaat doen is natuurlijk duidelijk: Zwarte Pieten het land uitzetten. Nina helpt haar daar overigens bij door Rita's enge partijtje de sponsoren. Een kamerzeteltje kost tegenwoordig zo'n 50.000 Euro (de koers is flink gezakt, eerder was het 135.000 euro).

Lees ook:Peter R. verkoopt zijn waarheid in de States
Lees ook:Reaguurder, bedankt
Lees ook:Bol.com viert verkoop miljoenste digitale boek met cadeau | Apple geeft alleen vandaag ook een e-book gratis weg
Lees ook:Trailer film Steve Jobs vrij gegeven (video)
Lees ook:Tablets: Wordt Amazon de grote concurrent van Apple?

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Boeven gaan in media

  1. Madelief

    mauw = mouw (neem ik tenminste aan dat je bedoelt)

    Verder vind ik de combi van Nina en Breekijzer wel een heel opvallende! Onbegrijpelijk wat die in elkaar zien…

      /   Reply  / 
  2. Victor

    miauw, ja. onbegrijpelijk inderdaad.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>