Nederland wil Huntelaar in de spits, blijkt uit onderzoek sociale media

Na de verloren wedstrijd tegen de Denen, discussieerden 100.000-den zelfbenoemde bondscoaches in de sociale media over de spitspositie. Moet het vanavond Klaas Jan Huntelaar worden of toch weer Robin van Persie? Uit onderzoek van 80.000 berichten blijkt dat Huntelaar met 86 procent de voorkeur heeft.

Ook de rechtsvoor blijkt een veel besproken positie. Ruim 36 procent kiest voor Luciano Narsigh, 35 procent ziet liever Ibrahim Affelay op die plek en 28 procent hoopt dat Dirk Kuyt die plaats vanavond inneemt.

Uit het onderzoek blijkt verder dat 50 procent van de mensen denkt dat Nederland vanavond van Duitsland wint, 18 procent houdt het op een gelijkspel. Altijd nog 32 procent denkt dat Duitsland het als beste gaat doen.

Lees ook:Wat seks? Liever m’n iPhone!
Lees ook:Duitse omzet e-commerce stijgt met 18 procent
Lees ook:Driekwart Nederlandse jongeren vindt ‘illegaal’ downloaden geen diefstal
Lees ook:Generatie Tekst: texting in plaats van telefoneren
Lees ook:Vier van de tien ICT’ers vindt werk via LinkedIn

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>