5 redenen om de iPad Air niet te kopen (video)

Razendsnel en ongelovelijk licht; twee redenen waarom de iPad Air met kop en schouders boven andere tablets uitsteekt. Maar dat wil niet zeggen dat je direct naar de winkel moet vliegen om de Apple-gadget aan te schaffen.

Niet alleen de prijs, het besturingssysteem, maar ook het ontbreken van de scanner voor vingerafdrukken, zoals de iPhone 5S heeft, zouden juist een overweging moeten zijn om eerst goed na te denken voordat je de iPad Air koopt.

Beeld: Anandtech (van boven naar beneden iPad mini, iPad Air, iPad 2, iPad 4)

Lees ook:Er komt ook een goudkleurige iPad mini 2
Lees ook:iPad Air en mini iPad 2 Retina ook in goud (pics)
Lees ook:Eerste blik op iPad Air (video)
Lees ook:Apple verkoopt iPad mini dit jaar 10 miljoen keer
Lees ook:Amazone maakt reclame voor iPad mini (pic)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>