Bezoek aan sexwebsite pakt anders uit (video)

Een bezoekje aan een sexwebsite kan wel eens heel anders uitpakken dan verwacht.

Niet de verwachte striptease komt in beeld als er op een filmpje wordt geklikt, maar een video waarin de keerzijde van prostitutie wordt getoond.

De actie is onderdeel van een nieuwe campagne in de strijd tegen mensenhandel en gedwongen prostitutie.  Het ministerie van Veiligheid en Justitie en Meld Misdaad Anoniem (M.) richten zich daarbij op bezoekers van sekssites.

Door klanten van prostituees te wijzen op signalen van dwangarbeid hoopt M. hen te kunnen bewegen het te melden als ze gedwongen prostitutie vermoeden

Minister Ivo Opstelten sprak tijdens de presentatie van de campagne op de Amsterdamse Wallen van mensonterende omstandigheden. ‘Slachtoffers zijn vaak kwetsbare mensen die geen kant op kunnen. Voor de aanpak zijn we afhankelijk van derden, de hulp van klanten is onmisbaar’, aldus Opstelten.

Lees ook:Cafés zijn naar hun beeldscherm turende kroegtijgers zat
Lees ook:Minister lijdt aan TWEETVINGER (nieuwe beroepsziekte)
Lees ook:Trends in presentaties | Zeitgeist van SlideShare
Lees ook:Apple werkt aan ‘sterke’ opvolgers van iPhone en iPad
Lees ook:Obama richt zich op de happy few

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>