Politie wist filmpje arrestatie DJ Flexican (video)

De politie heeft toegegeven een filmpje te hebben verwijderd van de arrestatie van DJ The Flexican. Het beeldmateriaal stond op de telefoon van Ingrid Lukken die de aanhouding had gefilmd waarna ze in de cel belandde.

Het filmen was volgens een woordvoerder van politie niet de reden van Lukkens arrestatie. Ze zou politieagenten hebben uitgescholden.

Op het politiebureau werd haar telefoon ingenomen. Na haar vrijlating, stond het filmpje niet meer op het mobieltje van de vrouw. Volgens haar advocaat, Yehudi Moszkowicz, heeft de politie bevestigd het filmpje te hebben verwijderd, nadat ze dat eerst nog had ontkend.

Op YouTube staat nog wel een ander filmpje van de aanhouding van The Flexican.

Lees ook:Twitter-nieuws: Bram Moszkowicz presenteert Pownews
Lees ook:Bram Moszkowicz wil dansje met Desi Bouterse niet op tv
Lees ook:Update: aanhouding nav video mishandeling pony (video)
Lees ook:Vrouw vindt gewelddadige belager op Hyves
Lees ook:Baby te koop op eBay

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Politie wist filmpje arrestatie DJ Flexican (video)

 1. Vrijheidsstrijder

  Corrupt tot op het bot die agenten.Eerst nog ontkennen ook dat ze het filmpje verwijderd hadden. Als de SOPN straks orde op zaken gaat stellen gaan bijna alle huidige agenten ontslagen worden, We sopn het land schoon.

    /   Reply  / 
 2. ronald

  Als je gewoon eens een keer luisterd naar de politie in plaats van een grote bek te geven en de hele tijd met je kut telefoon staat te filmen, dan gebeurt er ook niets.

    /   Reply  / 
  1. Ger

   Agent = vertegenwoordiger!
   KLPD is een bedrijf (staat ingeschreven bij KVK), dochteronderneming van Nederland BV (ook ingeschreven). Agenten hebben geen zeggenschap over mensen, buiten dat wat ze afpersen onder dwang van het gehele JustitiĆ«le apparaat en advocatuur (ook ingeschreven) Als vertegenwoordiger van een bedrijf heb je geen zeggenschap over mensen. Ga het werk doen waar we jullie voor betalen. Ruim het criminele zootje in Den Haag op en laat mensen met rust die niets doen. 90% van de gevallen die “agenten” van KLPD uitschelden hebben vaak nog gelijk ook. Het is het grootste rappaille dat kickt op wapenstokken en tazers om te martelen (het liefst weerloze mensen onder grote overmacht). De dag van de afrekening komt er aan.

     /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>