Updates voor voetbal apps VI Tablet en VI Seizoensgids

De VI Tablet heeft een update voor de iPad gekregen. Er zijn nu aanzienlijk meer videofragmenten van voetbalwedstrijden via de app te bekijken. Dit meldt de iPad Club.

Behalve fragmenten uit het TV-programma met Johan Derksen en Wilfred Genee, kunnen via de app nu ook samenvattingen van Sport 1 worden bekeken. Ook praten de clubwatchers van Voetbal International je bij over een Eredivisieclub.

Eerder al kreeg de VI Seizoengids een grote update waardoor het naslagwerk voor de Eredivisie veel vooral interactiever is geworden. Door door te klikken op spelersnamen en logo’s kom je gelijk op daaraan gerelateerde pagina’s terecht.

De nieuwe app heeft ook de lang aangekondigde Versus-stand waarmee je spelers en clubs met elkaar kunt vergelijken. De Versus-knop zit linksonder op elke club- en spelerspagina. Via de knop kom je op een apart scherm terecht waar je rechts door kunt scrollen naar de vergelijking.

VI Tablet is gratis, Seizoensgids kost 4,99 euro.

Lees ook:Geen Tweet missen na Twitter-update voor iOS en Android
Lees ook:Wat te doen met je oude iPad (4)
Lees ook:Voetbal21: nieuwe site voor de voetballer
Lees ook:Wat te doen met je oude iPad: Tip 3
Lees ook:Boot-scherm veranderen in Vista

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>