De internetwereld raast voorbij

In de digitale wereld komen en gaan bedrijven sneller dan u hun naam hebt kunnen onthouden. Ooit (vijf jaar geleden) was Geocities een gigantisch platform. Waar is het nu tussen de vriendenboeken, blogs en videodiensten?  Een interessant lijstje van toppers in 2001 geeft u een blik in de verre historie van slechts zes jaar geleden. Kijk even naar de stijging van Pogo en Google.

Klik op de lijst voor een grotere weergave

Lees ook:Elke minuut wordt er 48 uur aan video geupload naar YouTube
Lees ook:Grootste adverteerder van Google spendeert 200 miljoen
Lees ook:Google experimenteert met Twitter
Lees ook:Kandidaten The Voice of Holland scoren in iTunes Top 100
Lees ook:Apple meest waardevolle merk ter wereld

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>