OpenOffice.ORg nu ook Online, OOOO wat mooi

Mooi, mooi, want nu is het hele officepakket ook online te gebruiken. OpenOffice.Org heeft het pakket online gebracht. Een directe concurrent voor het Office-pakket van Microsoft natuurlijk, maar meer nog voor Adobe, Zoho en Google Docs, die ook online office-software aanbieden.

Heel voorzicht meldt Ulteo dat het vooral niet probeert te concurreren met Google Docs, want de steun van Google in het hele OpenOffice-project is natuurlijk onontbeerlijk. OOO zit ook al in het Google Apps-pakket en met Google wil je geen ruzie krijgen.

 

De schermafdrukken zijn veelbelovend. Ze tonen een veel uitgebreidere functionaliteit dan Zoho of Google Docs. Ulteo is nu nog in een beta-fase waarbij allen geregistreerde testers het kunnen gebruiken. Als dagelijkse GoogleDocs-gebruiker kan ik niet wachten tot ik met Ulteo kan werken. 

Lees ook:Washington DC gaat over op Google Docs
Lees ook:Google tart Microsoft
Lees ook:Ook Microsoft Office op het web
Lees ook:Google is niet meer bij te houden
Lees ook:Google Docs Viewer komt met 12 nieuwe file-extenties

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>