Washington DC gaat over op Google Docs

De stad Washington DC stopt met het gebruik van MS Office en stapt over op Google Docs. Dit is bijzonder nieuws. Voor Washington DC werken zo'n 38.000 mensen die allemaal de overstap moeten gaan maken.

 

In plaats van Word, Excel en Outlook gaan de 38.000 werknemers Google Docs, Google Mail, Google Video voor bedrijven en Google Sites voor het intranet gebruiken.

Indrukwekkend

Google heeft 2 jaar geleden zijn eerste online applicaties gelanceerd. Deze hele deal is echt een flinke opsteker voor Google. Indrukkwekkend! Google claimt zelf dat er rond de 500.000 organisaties zijn die de online applicaties gebruiken op een of andere manier.

Ook Microsoft heeft sinds kort een online werkruimte (Office live Worlspaces). Het grote nadeel van deze werkruimte is dat je toch afhankelijk blijft van een Officepakket geinstalleerd op je pc. Zonder een Office licentie kun je geen gebruik maken van Microsofts online werkruimte.

Lees ook:OpenOffice.ORg nu ook Online, OOOO wat mooi
Lees ook:Ook Microsoft Office op het web
Lees ook:Google Docs Viewer komt met 12 nieuwe file-extenties
Lees ook:Google tart Microsoft
Lees ook:Microsoft biedt 60% te hoog op Yahoo

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>