AppEvent start 1 januari 2012

Nog een klein weekje en het App Event 2012 gaat weer van start. De hele maand januari kan er elke dag een gratis app van Nederlandse en Belgische ontwikkelaars worden gedownload.

Met een slordige 500.000 apps in de App store van Apple wordt het voor beginnende ontwikkelaars steeds moeilijker om op te vallen. Het AppEvent zet daarom apps van eigen bodem een etmaal lang in de spotlights.

Het is de zesde editie van het AppEvent dat altijd in januari en september plaatsvindt. Behalve dat ontwikkelaars tijden het event het grote publiek kunnen laten kennismaken met hun applicatie hebben gebruikers de kans om nieuwe applicaties te ontdekken.

Gratis Apple cadeaus

Nog tot en met 6 januari geeft ook Apple elke dag gratis cadeaus weg. Tijdens de jaarlijkse actie, die gisteren van start ging met een gratis single van Coldplay, worden er songs, video’s, boeken en ook apps weg gegeven.

 

 

 

Lees ook:Kerst bij iTunes: 12 dagen lang gratis apps en muziek
Lees ook:Update Nu al cadeau van Apple: gratis Soundhound
Lees ook:Apple start ’12 dagen cadeaus’ met gratis Coldplay single
Lees ook:12 dagen gratis van Apple, vandaag: Snowboard Hero (video)
Lees ook:Installatie iPhone apps via browser maakt app store overbodig

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>