Website Jort Kelder oververhit door Quote 500

925.nlJort Kelder moet zijn versie van de Quote 500 lijst van zijn website halen. Zo vindt Quote en ze wordt daarin gesteund door een Voorzieningenrechter die het niet nodig vond om Kelder zelf aan de tand te voelen.

Op de site – die het warmer heeft gekregen dan Kelder zelf door deze affaire – staat een aangepaste lijst van rijksten. Aangepast, want na de kredietcrisis zijn nogal wat mensen uit de lijst geduikeld. De Quote zelf was al gedrukt voor de kredietcrisis begon.

Hoewel Kelder met veel spierballentaal bij DWDD liet weten de lijst mooi op zijn site te laten staan, is de site vandaag toch al enige tijd off line. Door oververhitting, zo staat er.

Kelder is niet bang voor de dwangsom van 50.000 Euro per dag, maar verschool zich in het gesprek bij DWDD wel een beetje kinderachtig achter de redactie van  925.NL. "Ik was er niet eens bij", meldde hij. Flauw om met zoveel grote woorden ineens je eigen verantwoordelijkheid niet te nemen.

Lees ook:Jort Kelder kiest het hazenpad
Lees ook:Anarchie op internet: jatten mag
Lees ook:Facebook-actie Trijntje: domme actie of vooropgezet plan?
Lees ook:Privacy is overbodig, maak alle inkomens openbaar
Lees ook:Kandidaten The Voice of Holland scoren in iTunes Top 100

1 Reacties // Reageer

One thought on “Website Jort Kelder oververhit door Quote 500

  1. Victor

    Krijg toch het idee dat de spierballentaal nu met smoesjes als weekeindhoudende Tsjechische programmeurs en platliggende servers wordt weg “gesmoesd”. Jort durft niet en houdt daarom zijn website maar even off line. Grote bek, weinig ballen.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>