Benjamins vraag: hoe vol is Nederland?

Nog geen dag terug op dit weblog, of ik maak er al misbruik van: Onze Benjamin heeft een vraag gesteld op WillemWever.nl en wil daar graag antwoord op. Hij komt dan bovendien op tv, dus heel leuk. Daarvoor moeten er wel zoveel mogelijk mensen vandaag op zijn vraag stemmen. Hij vraagt dus tien tellen van uw tijd vandaag: Klik op de link hierboven en klik (beetje rechtsonder in de site die verschijnt) op de rode knop voor de vraag:

“Hoe weten ze hoeveel mensen er in Nederland wonen?”

Zo makkelijk maak je onze Benjamin gelukkig. En wij krijgen dan op tv te zien hoe het CBS berekent of Nederland vol is en Geert Wilders en Rita Verdonk c.s. “gelijk” krijgen.

In ruil daarvoor ga ik een dezer dagen een vergelijkend warenonderzoek doen en Windows XP, Windows Vista, Linux Ubuntu (Gnome), Linux Mandriva (KDE) en Apple OSX met elkaar vergelijken op punten van toegankelijkheid en gebruiksvriendelijkheid.

Lees ook:Verdonk, Wilders, Stalin en Hitler
Lees ook:Reaguurder, bedankt
Lees ook:Eén Linux-AaiPhone? Nee, wel tientallen
Lees ook:Boeven gaan in media
Lees ook:Wie is onze leider? Vraag het de Stemwijzer

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>