Tweedehands iPhone 3G is nog maar 82 euro waard

Amazon is gestart met het opkopen van tweedehands iPods, iPhones en iPads.

De webwinkel koopt al langer tweedehands elektronische apparaten, maar het is voor het eerst dat het Apple-besturingssysteem iOS in het programma zit.

Zo biedt Amazon 163 dollar (113 euro) voor een iPhone 3GS 8GB. Voorwaarde is dat de telefoon in goede toestand verkeert.


De nieuwe service van Amazon zit nog in de testfase en is nog niet beschikbaar in de Duitse en Britse winkel van Amazon.

Het opkopen van gebruikte iPhones kan alleen nog in de VS. Daar kunnen klanten hun smartphone gratis opsturen aan Amazon. Die maakt vervolgens het geld over aan de verzender. Hoewel nog niet in Europa beschikbaar, geeft het een indicatie wat je iPhone nog oplevert.

Hier de maximum inruilprijzen van Amazon: iPhone 3G 8GB: 119 dollar (82 euro), iPhone 3G 16GB: 153 dollar (107 euro), iPhone 3GS 8GB: 163 dollar (113 euro). iPhone 3GS 16GB: 235 dollar (164 euro), iPhone 3GS 32GB: 242 dollar (169 euro), iPhone 4 16GB: 402 dollar (281 euro) en de iPhone 4 32GB: 480 dollar (335 euro).

De prijzen zijn afhankelijk van de vraag op de tweedehands markt, de prijzen van Amazon kunnen dus wijzigen. Voor de meest recente prijzen van iPhone, iPod en iPad kun je het beste naar de tradepagina van Amazon gaan.

Lees ook:Foxconn verdubbelt productie iPhone
Lees ook:Goedkope ereader? Dat kan! Amazon stunt met Kindle + Ads
Lees ook:Ook iPhone4-gekte in China, maar de eigen kloon blijft een hit
Lees ook:Facebook wordt Marktplaats
Lees ook:Amazon is Apple en Google te snel af | Streaming muziekdienst

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Tweedehands iPhone 3G is nog maar 82 euro waard

  1. iphone 3 hoesjes

    bedankt voor de informatie ik wist niet dat die telefoon zo goedkoop is geworden terwijl die in het begin echt boven de 300 euro koste

      /   Reply  / 
  2. Frank de Vries

    Vind die prijs te laag om mijn iPhone van de hand te doen…

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>