YouTube ruimdenkender dan Hirsch Ballin

Hirsch Ballin en YouTubeYouTube is een stuk ruimdenkender dan moraalridder Hirsch Ballin. Terwijl Hirsch Ballin stiekem allerlei wetjes voorbereid om zijn kerkje te beschermen tegen beschimpingen of een kritische noot, meldt YouTube dat video's van bijvoorbeeld Al Qaeda er gewoon op mogen staan.

"…and rather than stifle debate we allow our users to view all acceptable content and make up their own minds", meldt YouTube. Dit in antwoord op een verzoek van de Amerikaanse overheid om allerlei content te filteren… 

YouTube houdt de poot stijf onder het motto: "because they do not violate our community guidelines." Simpel. Nu maar afwachten of de Amerikaanse regering ook een Hirsch Ballin heeft die Google-baas Eric Schmidt met een arrestatieteam van zijn bed laat lichten.

Inmiddels gaat ons kabinet onverdroten door met de Calvinistische opvoeding van ons poldervolkje. In september hoopt Hirsch Ballin met wetgeving te komen die de kwetsbare kinderziel kan beschermen tegen de kwaadaardige invloeden van games en andere media.

Lees ook:Barack Obama wil Google-baas als minister van Handel
Lees ook:Obama vraagt Google en Microsoft om technisch advies
Lees ook:Zware porno
Lees ook:Hirsch Ballin jaagt op mierenneukers
Lees ook:Google komt met een eigen tablet

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “YouTube ruimdenkender dan Hirsch Ballin

  1. Bertand

    Hirsch Ballin heeft mijn sympathie niet maar hoe kunt u hem onder de gereformeerden rekenen? De man is RK, één van zijn ouders was dat en ik meen dat hij een joodse vader had. Samenwerken met de gereformeerde kliek, ja, maar zelf gereformeerd, nee!

      /   Reply  / 
  2. Victor

    Gereformeerd? Lees ik nergens. De man is half Joods, half RK. Balkenende is protestants, naar ik meen. Meer dan de helft van het kabinet loopt met de Bijbel in de hand.

      /   Reply  / 
  3. franziskus erich

    Dat is toch prachtig dat ze met een Bijbel onder de arm lopen. Nu er ook nog naar handelen! Dat zou helemaal top zijn voor ons land. Hebben we hard nodig

      /   Reply  / 
  4. Honkie

    Prima toiletpapier en altijd op voorraad.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>