Justin Bieber gebruikt nieuwe Google-bril als agenda (video)

Hoe zouden beroemdheden de augmented reality-bril gebruiken die Google recent presenteerde. Mashable ging met wat fantasie en Photoshop aan de slag.

Zo zou volgens de Amerikaanse techsite Justin Bieber de bril gebruiken om na te gaan wanneer zijn date met zijn vriendin Selena is en verstuurt Kim Kardashian een foto naar haar liefje Kanye van een prachtige zonsondergang die ze net met de bril maakte.

 

 

 

 

De futuristische bril heeft alleen een stukje glas met daarop realtime informatie van internet die gebruikers krijgen over personen en gebouwen die zij zien aan de hand van een kleine camera. De bril kan onder meer worden gebruiken voor route-informatie, chats en als agenda. De bediening gaat per spraak en met de bril zijn ook foto’s en filmpjes te maken.

De augmented reality-bril is onderdeel van Google’s Project Glass en de eerste stap van het techbedrijf naar draagbare technologie.

Lees ook:Concurrentie voor Google Glass | slimme bril Vuzix kost 1.000 dollar (video)
Lees ook:Google Glass pas volgend jaar te koop
Lees ook:Argon eerste augmented reality (AR) browser voor iPhone
Lees ook:Google staat geen gezichtsherkenning in Glass toe
Lees ook:Typisch Martin Bril: ‘Twitter is voor de eenzamen en verdrukten’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>