Kindle Fire met miljoenenverkoop succeshit voor Amazone

Zo’n slordige drie miljoen keer. Zo vaak ging de Kindle Fire van Amazone de afgelopen drie weken in de Verenigde Staten over de toonbank.

De online boekverkoper meldt dat er wekelijks zo’n één miljoen tablets worden verkocht. De verkoopcijfers hebben betrekking op alle Kindle-apparaten, inclusief de e-readers met e-ink-scherm.

Samsung

En de verkoopcijfers stijgen nog steeds, reden waarom Amazone voorspelt dat er nog voor het einde van dit jaar miljoenen Kindles zijn verkocht. Daarmee is de Kindle Fire het best verkochte product van Amazone sinds de introductie drie maanden geleden.

De prijs van 170 Amerikaanse dollar verklaart mede het succes van de Kindle Fire. Dat is de helft van de iPad van Apple of de tablet van Samsung. Amazone dankt de populariteit ook aan de maat van de tablet die met 7 inch handzamer is dan alle andere handcomputers.

iPad3

Gisteren meldde het NieuweMediaBlog al dat Apple met een kleinere iPad komt om daarmee de concurrentie met de Kindle Fire aan te gaan.

Dat zou bevestigd worden door het goed ingevoerde Digitimes dat bericht dat Apple schermen heeft besteld bij LG and AU Optronics (AUO).

De productie van het kleinere zusje van de iPad zou het einde van het eind van het tweede kwartaal van 2012 starten.

 

 

 

 

 

 

Lees ook:Apple lacht met verkoop iPad om Kindle Fire
Lees ook:Minder iPads verkocht door verkoopboost Kindle Fire
Lees ook:Prijsdaling Playbook: tablet van RIM onder 200 euro
Lees ook:Google lanceert Asus-tablet van 199 dollar
Lees ook:Apple gaat met kleine iPad concurrentie aan met Kindle Fire

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>