iPhone 5 maakt lachertje van Samsung Galaxy S III

De iPhone 5 maakt een lachtertje van de Samsung Galaxy S III. Dit stelt Terry Gou, CEO van onderdelenfabrikant Foxconn, in de Telegraaf.

Gou heeft blijkbaar zo veel vertrouwen in de nieuwe smartphone van Apple dat hij consumenten zelfs aanraadt de Galaxy S III niet te kopen, maar op de iPhone 5 te wachten.

Gou zei dit tijdens tijdens de jaarlijkse aandeelhoudersvergadering van zijn bedrijf.

Zijn uitspraken werden volgens de Telegraaf opgetekend door de Taiwanese nieuwssite Focus Taiwan die zich daarbij baseert op een artikel in de China Times.

Behalve dat naar de mening van Gou de iPhone 5 de Galaxy S III ver achter zich gaat laten, onthulde hij verder geen details over de features van het Apple-toestel.

Samenwerking met Sharp
De Foxconn-topman ging wel in op de samenwerking met Sharp. De  schermfabrikant zou ook onderdelen voor de iPhone gaan leveren.

Foxconn heeft een belang van tien procent in Sharp, goed voor een investering van zo’n 630 miljoen euro. Door de hypermoderne schermfabricage van Sharp zou Foxconn volgens Glou rivaal Samsung in drie tot vijf jaar kunnen verslaan.

Gorilla Glass
Hij stelde dat de Sharp-fabriek een exclusieve overeenkomst heeft met de Amerikaanse glasfabrikant Corning, bekend van onder meer het Gorilla Glass. Daardoor zouden andere smartphone- en tabletfabrikanten geen Corning-glas kunnen gebruiken.

Lees ook:Galaxy III en iPhone 5 krijgen Gorilla Glass
Lees ook:Foxconn richt pijlen in 2013 op ultra HD-TV’s
Lees ook:iPhone 5 overtreft Samsung Galaxy S III met dataverkeer
Lees ook:Wat seks? Liever m’n iPhone!
Lees ook:Tablet net een grote iPhone 4 (video)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>