Galaxy III en iPhone 5 krijgen Gorilla Glass

De kans is groot dat de iPhone 5 Gorilla Glass krijgt nu Apple heeft bevestigd dat in de iPhones het extra krasbestendige glas zit. Dit blijkt uit informatie van Apple zelf, bericht het TechnologieBlog.

Het is de eerste keer dat er informatie naar buiten komt waaruit blijkt dat Apple voor het glas samenwerkt met Corning. Niet eerder bleek dit uit de website van de fabrikant of uit overzichten met bedrijven die aan Apple toeleveren.

Corning heeft het robuuste glas nog verder weten te versterken, meldde het TechnologieBlog eerder al. De glasspecialist verscheept inmiddels al grote hoeveelheden van Gorilla Glass 2. Versie 2 komt als eerste in de Samsung Galaxy S3 die nu al wordt getipt als de best verkopende smartphone van 2012.

Lees ook:iPhone 5 maakt lachertje van Samsung Galaxy S III
Lees ook:iPhone 5 wordt dunner dan iPhone 4S
Lees ook:Tablet net een grote iPhone 4 (video)
Lees ook:Nexus 4 eind november te koop (video)
Lees ook:Google Glass pas volgend jaar te koop

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Galaxy III en iPhone 5 krijgen Gorilla Glass

  1. Samsung Galaxy S3

    Volgens Corning zelf zal GG 2 tot 20% dunner zijn dan de eerste generatie, wat betekent dat je minder ruimte inneemt en het scherm beter kan reageren op je vinger. Ben benieuwd.

      /   Reply  / 
  2. Karu

    Zeer oud nieuws.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>