Webby Awards voor vier Nederlandse internetbureau’s

De Nederlandse internetbureau’s Lost Boys, Kong, Boondoggle en Muse Amsterdam hebben een prestigieuze Webby Award gewonnen. Lost Boys won een Webby voor Het Achterhuis Online. De website werd als beste verkozen in de categorie Best Cultural Institutions.

De bureau’s Kong, Boondoggle en Muse Amsterdam wonnen een prestigieuze Webby voor hun prestaties op het gebied van interactive advertising. Muse Amsterdam kreeg een Webby in de categorie Best integrated mediaplan. Boondoggle werd bekroond in de categorie Online Campaigns. Kong won de Webby in de rubriek Rich media: non-profit/educational.

Het Achterhuis Online is de virtuele versie van het pand aan de Prinsengracht 263, waar Anne Frank meer dan twee jaar ondergedoken zat en waar ze haar dagboek schreef. In de internetversie kun je binnenstappen in de leefwereld van Anne Frank tijdens de Tweede Wereldoorlog.

De Webby Awards worden jaarlijks internationaal toegekend aan de beste websites, beste interactive advertising, beste online film & video en beste mobile & apps ter wereld en worden gekozen uit tienduizenden inzendingen. Alle winnaars en genomineerden vind je op de website van de Webby Awards.

Lees ook:Het Achterhuis Online genomineerd voor Webby Awards
Lees ook:Nomineer nu voor Big Brother Awards | Privacyschenders 2010
Lees ook:Kies de beste Nederlandse Sport Apps | Sport28 Awards
Lees ook:Friese URL-verkleiner Lytsr gelanceerd
Lees ook:Klokhuis en Habbolive beste kindersites van Nederland

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>