Neem een blogger nooit serieus!

Een Britse weerkundige bedenkt een superstorm die eraan zou komen en meldt dit in een weblog. Piet Paulusma leest het blogje en schrijft daar weer over op zijn eigen weblog. Piet kondigt geen superstorm aan in zijn weerberichten op radio en tv, want hij kan niet meer dan een week vooruit het weer voorspellen. Het AD leest Piets weblog en kondigt levensgroot op de voorpagina de ondergang van Nederland aan.

En dat alles omdat een of andere blogger in Engeland iets te diep in het koffiedik (of in z'n glaasje) heeft gekeken. Bij ons aan de Noordzee liggen nu de zandzakken klaar. Dat heeft niets met de superstorm te maken maar met, langdurige Noordwesten wind boven de Noordzee.

Een doorsnee blogje in Engeland maakt dus dat het AD een dom voorpagina-artikel heeft over de apocalyps van Nederland. Wat een luie manier om pagina's te vullen. Journalisten vullen de achterkanten van advertenties. Ik zou als adverteerder maar eens op zoek gaan naar een ander medium.

Lees ook:Vrijheid voor de elite: ik mag meer dan jij!
Lees ook:Hamburger, krantje, mailtje
Lees ook:Manon Thomas heeft gewonnen
Lees ook:Bloggend de dood tegemoet: dag 84
Lees ook:Lief Linux-dagboek. Kubuntu valt af, jammer.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>