Nieuw mobieltje Disney | Geen dag zonder Donald Duck

Disney Mobile Japan brengt in februari een eigen Android-mobieltje op de markt. Natuurlijk is de smartphone voorzien van Mickey en Minni emoticons.

Je kunt verder kiezen uit verschillende cases met Disney-thema’s. De telefoon krijgt een 3,8 inch touchscreen en HD camera. Het is wel opvallend dat Disney met een Android-toestel komt, Apple topman Steve Jobs zit namelijk in de directie van Disney.

Of de nieuwe smartphone ook naar Europa komt is nog niet duidelijk. Eerdere toestellen van Disney Mobile beschikten over verschillende apps waarmee ouders het gebruik van de smartphone door dochter- of zoonlief konden reguleren.

Zo was er een app waarmee de ouders via hun eigen smartphone konden zien waar hun kind zich bevond. En konden ze instellen wanneer het toestel kon worden gebruikt en welke nummers er gebeld mochten worden.

Lees ook:Met smartcamera fotograferen en bellen
Lees ook:Aldi start verkoop eigen smartphone
Lees ook:Mobiel internet in het buitenland: shoppen voor je vakantie
Lees ook:T-Mobile censuur smartphone-gebruiker | T-Mobile = God
Lees ook:Jouw stem telt!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>