Funda krijgt grote concurrent: Jaap en Brixter samen verder

Wie onlangs een huis heeft gekocht of verkocht kent ze wel: websites waar je je woning te koop kunt aanbieden of juist een bod kunt doen op een nieuwe stek. De grootste huizensite Funda.nl krijgt nu serieuze concurrentie als het aan Jaap.nl en Brixter.nl ligt.

Per 1 juli dit jaar willen deze twee websites verder gaan onder de naam Jaap.nl. “Het verschil tussen Jaap en Funda moet nu gaan zitten in de doelgroep. Beide sites richten zich primair op huizenzoekers, maar Brixter richt zich vooral op huizenbezitters. Jaap gaat nu de functies van Brixter toevoegen aan het portfolio”, meldt Webwereld.

“Transparantie in de huizenmarkt is nog steeds ver te zoeken”, aldus Jaap-directeur Hans Voorn tegenover Adformatie. “Er is nog heel veel informatie over huizen dat door diverse partijen wordt achtergehouden voor het publiek. Wij willen dat allemaal gratis aanbieden op onze website. We zien deze stap als een heel belangrijke daarin. Wij gaan zorgen dat de consument beter begrijpt wat de echte waarde van een huis is, de risico‚Äôs om dat huis van verborgen gebreken en omgevingslast en ook de geneugden. Dat gaan we nu ook doen voor mensen die niet direct van plan zijn te gaan verhuizen. Juist in deze moeilijke huizenmarkt en kredietcrisis zien wij kansen om Jaap.nl een onmisbare plaats te geven in de de huizenmarkt.”

Lees ook:Funda, huizen, auto’s, snap het niet meer
Lees ook:Makelaars graven hun eigen graf
Lees ook:Windows Vista SP1 installeren: zo doet u het
Lees ook:Terug naar de bibliotheek
Lees ook:Sonjabakkeren via Twitter: social media handig bij werken aan gezondheid

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>