Goedkope 200 euro tablet-pc in maart in de winkel | Breeze

De Breeze, de tablet-pc van het bedrijf AOC, die minder dan 200 euro gaat kosten, zal in de loop van maart in Europa te koop zijn.

De tablet is vanaf 1 maart te zien op de CeBIT in Hannover. Op deze technologiebeurs heeft de Breeze zijn Europese primeur.

De 8 inch-tablet draait op het besturingssysteem Android 2.1. weegt 480 gram en is voorzien van een resistief touchscreen met 800 x 600 pixels, scherm-rotatie, een Rockchip-processor van 600 MHz, een ingebouwde lithium-ionbatterij en 4 GB intern flashgeheugen.

Het geheugen kan worden uitgebreid via een Micro SD-kaartsleuf. Een toetsenbord, geheugenkaarten, camera’s en andere apparaten kunnen worden aangesloten via USB 2.0. Toegang tot netwerken is mogelijk via WLAN (802.11b/g).

Ook films kijken of online games spelen is geen probleem: de tablet heeft ingebouwde speakers en een hoofdtelefoon-aansluiting.

Lees ook:Aldi verkoopt vanaf vandaag ook een tablet
Lees ook:Microsoft met eigen tablet klaar voor concurrentiestrijd iPad (video)
Lees ook:Sexy Android-tablet voor keukenprinsen
Lees ook:HP komt met twee nieuwe smartphones | Pre3 en Veer
Lees ook:Wolfgang AT-AS40SE vanaf 11 mei weer bij Aldi te koop (video review)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>