Over Victor G.B. Peters

Victor G.B. Peters is een publicist van het eerste uur op het gebied van nieuwe media en heeft ruim dertig boeken op zijn naam staan. Als docent Communicatie aan een ICT-college volgt hij alle media-ontwikkelingen op de voet.

Als schrijver, radiocolumnist en spreker weet hij het ondoordringbare digitale oerwoud toegankelijk te maken voor de meest verstokte digibeet. In dit weblog sleurt Victor de lezer mee op safari in de wereld van Nieuwe Media, waarbij geregeld met scherp wordt geschoten op de nieuwste ontwikkelingen.

Met zijn bedrijf Ruiterhoeve.nl gaat Victor de uitdaging aan om voor
elk bedrijf een commercieel succesvol mediaconcept of innovatieve
webdienst te bedenken. En dat alles met beeld en taal die voor iedereen toegankelijk is. No Cure, No Pay.

Lees ook:colofon
Lees ook:Microsoft leest en verandert uw gedachten
Lees ook:Firefox op 20% marktaandeel
Lees ook:Weer verse artikelen: NieuweMedia.blog.nl maakt doorstart
Lees ook:Hackers-wedstrijd loopt zoals verwacht

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>