iPhone-mail: de verrassing is weg

De iPhone is bijzonder praktisch voor mensen die mail als primaire communicatievorm gebruiken. Zoals ik. Mail staat op 1, bellen op 2, live bezoek op 3. Andere bilaterale communicatie gebruik ik niet. Geen SMS, geen chat of MSN. Dus is de iPhone met een op imap ingestelde mail-account erg handig. Maar er zit ook een nadeel aan.

Bij het aan- en uitzetten van de computer had ik als vast ritueel het halen en lezen van mail. Als 's morgens de computer aangaat is het altijd een verrassing wat er in m'n mailbox ligt. Alsof ik een cadeautje mocht uitpakken. Die verrassing ben ik nu kwijt. Zodra er mail is, meldt de iPhone dat. Saai, alsof de telefoon gaat. Jammer.

Lees ook:Ecobutton spaart stroom
Lees ook:Mail en sms via mobiel steeds populairder: Nederland blijft achter op gemiddelde
Lees ook:Dinges voorspelt einde SMS-tijdperk
Lees ook:Koppelverkoop erger dan spam
Lees ook:Fitness apps voor nerds, marketeers, workaholics: GymFu

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>