Appje, eitje: 16 links om de heetste Pasen ooit te overleven

Natuurlijk kun je naar het strand! Lekker zij aan zij liggen met honderdduizenden andere zonaanbidders.

Je kunt ook naar de woonboulevard. Of de autoshow. Maar je kunt ook lekker thuisblijven.

Appje, bio-eitje, barbecue, wijntje, biertje. Wat wil je nog meer?

Daarom zestien links voor een heerlijke Pasen op je eigen balkon, in je eigen tuin, achter je eigen smartphone of tablet.

Fijne Pasen!

 • Maar mocht je toch de deur uit gaan, pak dan vanochtend (vrijdagochtend) even de Pasen-party in het Olympisch Stadion mee. Met een beetje geluk win je een HTC-smartphone. Je moet wel op tijd opstaan, je moet de deur uit, in de hitte in de rij staan…
 • Voor de gamers, lekker retro-gamen met Atari tijdens de paasagen, honderd games in een app, 15 euro.
 • De woonboulevard komt bij je thuis deze Pasen! Dus niet langer in de file. AEG heeft een iPad app voor keukeninbouwapparatuur gemaakt. Die is gratis te downloaden in de iTunes App Store onder de naam AEG Keuken Inbouwapparaten 2011. Ja lekkere titel, ze zijn bij AEG al helemeel into apps.
 • Dit weer nodigt uit tot vakantiedromen. Vliegtickets.nl heeft een vergelijkings-app voor vliegtuigtickets gelanceerd. De iPhone app belooft realtime van alle maatschappijen de tarieven te vergelijken, ook die van lowcost maatschappijen.
 • Voorpret koninginnedag: kijk met de koninginnedag-apps welke feesten en evenementen je wilt bezoeken op 30 april
 • De augmented reality app van de Miami University leest je boekenkast en zet je boeken op de juiste plek. De ultieme droom van elke boekenliefhebber.

 • De Nuclear Site Locator vertelt je waar zich in je omgeving kerncentrales bevinden. Niet verkeerd na de ramp in Japan. De makers zeggen alle kerncentrales ter wereld in de app opgenomen te hebben.
 • Afvallen? Dat zal niet meevallen met Pasen. Maar met de app van Daily Burn kun je voorkomen dat je de fout ingaat. Je blijft dan wel zitten met al die paaseieren en al dat andere lekkers van de paasbrunch.
 • Voor de artsen onder ons is het binnenkort altijd Pasen. Die hoeft in de toekomst niet eens meer naar het ziekenhuis toe. Vanuit zijn ligstoel op de Bahama’s analyseert hij de hartfilmpjes (ECG’s) van zijn patienten die hij op z’n iPhone of iPad ontvangt.
 • Voor de social-media verslaafden die moe zijn van het surfen van sociaal netwerk naar sociaal netwerk is er Boxcar. Boxcar zorgt ervoor dat je op één plek op de hoogte gehouden wordt van je berichten van Twitter, Facebook, e-mail, Google Buzz, Google Voice, Foursquare, Gowalla, Reddit, Github, OMGFacts, Growl en RSS.
 • Liever een Nederlandse app? Kijk dan eens bij HelloInbox. Daar kun je alle berichten van e-mailaccounts zoals Gmail, Hotmail, MobileMe en updates van sociale netwerken als Hyves en Twitter vanuit een applicatie bekijken en beantwoorden.
 • Ook niet verkeerd, een android app die de gegevens van je Android smartphone versleutelt. Het bedrijf Whisper Systems biedt het programmaatje WhisperCore gratis aan aan individuele gebruikers. Het is nog een beta-versie en het werkt nog niet op alle Android toestellen, maar het is een app om in de gaten te houden.
 • Ook een goede tijdsbesteding met de Pasen: zelf een mobiele web app wil bouwen. Afhankelijke van je nerd-gehalte, is het de moeite waard bij Boilerplate te kijken. Het bedrijf biedt templates en documentatie voor de bouw van apps die op meerdere mobilele platforms werken.
 • Win een boek. Je kunt nog steeds de nieuwste thriller, Hellehonden, van vader Jan en dochter Sanne Terlouw winnen. De thriller speelt in het prachtige Twentse land.

Lees ook:Android app op je smartphone? Vooraf testen of het werkt!
Lees ook:Nieuw mobieltje Disney | Geen dag zonder Donald Duck
Lees ook:Smartpad: smartphone met twee schermen
Lees ook:Gratis mobiel bellen met Scydo | Praktisch en zonder poespas
Lees ook:Wat te doen met je oude iPad: Tip 3

1 Reacties // Reageer

One thought on “Appje, eitje: 16 links om de heetste Pasen ooit te overleven

 1. bonus senza deposito

  Je kunt ook naar de woonboulevard. Of de autoshow. Maar je kunt ook lekker thuisblijven.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>